miercuri, 28 octombrie 2009

NOI METODE ŞI TERAPII PENTRU PREVENIREA ŞI TRATAREA MALADIILOR.

Sunt tot mai mulţi oameni de ştiinţă, cercetători, realizatori de aparate / mecanisme / maşini / tehnică ce pun în evidenţă cauzele reale care influenţează sănătatea şi viaţa fizico-mentală, materială, de zi cu zi. În acelaşi timp aceştia pun la dispoziţie şi practică noi metode, terapii şi tehnici şi pentru eliminarea stărilor patogene ce utilizează noile descoperiri ştiinţifice privind existenţa câmpurilor bioenergetice, ale vibraţiilor organelor corpului uman, ale fenomenelor parasenzoriale.

Cu ajutorul tehicii moderne, a cercetărilor de laborator - minuţioase, laborioase – se evidenţiază influenţa covârşitoare pe care o are mentalul / psihicul / spiritul precum şi emisiile de simpatie-dragoste /ură-mânie asupra vieţii tuturor oamenilor şi cum acestea pot determina în bine sau rău destinul tuturora.

Dau două exemple:

1. TERAPII PENTRU REECHILIBRAREA CÂMPURILOR BIOENERGETICE

2. UNELE DIN CALITAŢILE APEI şi folosirea ei pentru detoxifierea organismului.


1.TERAPII PENTRU REECHILIBRAREA CÂMPURILOR BIOENERGETICE


S-a evidenţiat fără tăgadă existenţa câmpurilor energetice (aura corpului) la fiinţele vii [de fapt şi obiectele neînsufleţite au fiecare, aura lor]. Aceste câmpuri bioenergetice caracteristice ale lumii vii, sunt baza informaţiei biologice şi primele care se întâlnesc în confruntarea dintre două sau mai multe organisme vii. Câmpul bioelectric oscilează în funcţie de factori încă nedescoperiţi, neelucidaţi. Funcţionarea organismului are loc in limitele unui câmp electromagnetic oscilant numit "câmp electromagnetic biologic". Fiecare actiune externă, impuls sau răspuns al organismului la stimuli este determinat de variaţii ale frecventei de vibratie a componentelor celulare, dar aceste variatii ale frecvenţei trebuie sa se întâmple numai într-un interval biologic.
Organismul uman este un sistem complex de energii şi vibraţii care, atunci când interacţionează armonios, sprijină şi promovează starea generală de sănătate şi de bine. Organismul este o sursa de oscilaţii electromagnetice foarte slabe. Aceste oscilaţii sunt numite fiziologice sau armonice. Ele sunt specifice organismului sănătos. Dacă omul se îmbolnăveşte sau dacă un organ al său începe să lucreze disproporţionat, atunci apar surse de oscilaţii noi, patologice, care depşesc frecvenţele aflate în intervalul biologic.

S-a demonstrat că Bioenergia poate fi vizualizată de orice fiinţă umană cu ajutorul fotografiilor Kirilian. Aceasta (aura respectiv câmpul energetic/electromagnetic) este constituită din fotoni biologici a căror poziţionare evidenţiază starea de sănătate sau zonele din corpul uman bolnave. Această aură reprezintă de fapt imaginea fotografică - în anumite condiţii prestabilite - a câmpului energetic uman.

Fotografia Kirlian constă în înregistrarea unui obiect expus într-un câmp electric de înaltă tensiune şi frecvenţă. În imaginile astfel obţinute, obiectul fotografiat este înconjurat de un halou luminos, policrom.

Este cunoscut şi ca „efectul Kirlian”, „procedeul Kirlian”, „tehnica Kirlian”. În funcţie de autori şi de tehnica folosită imaginea obţinută are diferite denumiri: electrografie, electrofotografie, efect corona (folosit îndeosebi de cercetătorii americani), fotografie Kirlian, etc.

La Institutul de neuropsihiatrie al Universităţii Los Angeles din California şi la American Psyhological Association, în anii ’70, Thelma Moss şi grupul ei de cercetători au studiat biocâmpurile la plante şi oameni şi pe această cale a posibilelor interacţiuni energetice dintre organismele vii. Fotografiile obţinute, în urma unor atente analize, au scos în evidenţă diverse imagini, cu diferite culori şi intensităţi în funcţie de tensiunea psihică, mânie, teamă, stare de relaxare.

Asemenea descoperiri, ce au la bază efectul Kirlian, oferă posibilitatea de a spune că din punct de vedere fizic funcţionarea sistemelor vii poate fi concepută ca o fluctuaţie de câmpuri energetice. Ca urmare acestor cercetări şi experimente ştiinţifice, există păreri ale unor oameni de ştiinţă conform cărora interacţiunile umane ar putea fi interpretate şi înţelese ca fiind, în primul rând, ca interacţiuni ale unor câmpuri energetice.


Datorită dezechilibrelor energetice, fotonii se dispun „altfel” ( fie lipsesc, fie sunt în „exces”) în părţile în care sunt defecţiuni în funcţionarea organelor, tesuturilor, structurilor corpului fizic.

În medicina energetică – alternativă la medicina alopată şi a altor medicini neconvenţionale – sunt folosite tot mai multe aparate ce sunt surse de radiaţii care servesc la restabilirea echilibrului câmpurilor energetice ale organismului uman.După diagnosticarea bolii (prin determinarea gradului de dezechilibru energetic) şi aplicarea prin psihoterapie a unui tratament adecvat de echilibrare energetică, prin fotografieri succesive ale câmpului energetic uman (aurei) se evidenţiază prin aceste aparate, pe măsura însănătoşirii, înlăturarea afecţiunii (bolii), cum aura îşi recapătă structura sa iniţială, de dinainte de apriţia bolii, formând un halou uniform distribuit în jurul corpului.

Fizicianul Alexandru Muşat într-o emisiune TV privind medicina energetică a afirmat că sunt peste 30.000 de utilizatori ai aparatelor folosite de medicina energetică pentru echilibrarea energetică a organismului uman care folosesc un spectru de radiaţii electromagnetice în limitele nepericuloase organismului. El a făcut precizarea că radiaţiile electromagnetice – fondul radiator - dincolo de ultraviolet sunt foarte riscante în folosirea lor pentru organism.

În medicina energetică se folosesc radiaţiile cu extrem de joase frecvenţe: între 1 -100 Hz.
Frecvenţele cele mai favorabile pentru recuperarea potenţialului electroenergetic al organismului biologic sunt situate în intervalul 1 – 12 – 15 Hz [anume acele frecvenţe corespunzătoare stării de somn]. Folosirea aparatelor de recuperare bioenergetică – care de fapt sunt aparate de fizioterapie – fixate pe frecvenţe bine determinate folosesc pentru readucerea organismului la parametrii cei mai buni.
Procedura standard expusă de fizicianul Muşat constă în aşezarea aparatului timp de câteva minute pe fiecare chakră. [Chakrele sunt centre foarte puternice din punct de vedere bioelectric cu un mare potenţial energo-electric.]
În acest fel se face recuperarea respiraţiei la nivel celular în sistem aerob şi nu an-aerob (fără oxigen) [ ca în cazul bolilor].


2. CALITĂŢILE ŞI IMPORTANŢA APEI PENTRU ORGANISMUL ŞI PSIHICUL UMAN.


Apa are – în plus faţă de caracteristicile cunoscute - şi calităţi încă nedescoperite dar care s-au evidenţiat prin experimente şi prin utilizarea sa sub şi în diferite forme şi formule.
Scot în evidenţă:
= Că structura cristalografică a apei se modifica de la o structură cristalină perfectă la o structură complet amorfă, în funcţie de influenţele pe care le receptează de la poluare şi trecerea prin sistemele de canalizare şi captare neecologice până la inclusiv sunete, gânduri, atitudini (pozitive sau negative).
Dezvoltarea acestui subiect am facut-o pe blog în articolul „APA – calităţi şi reacţii la stimuli” din 21 dec 2008.
= Existenţa de tratamente specifice cu apă naturală, nealterată de trecerea prin sistemele de canalizare – în anumite condiţii – pentru înlăturarea deficitelor din corpul uman. Unul din cele mai utilizate este pentru detoxifierea organismului.
= Rolul esenţial, vital al apei în corpul vietăţilor, inclusiv în structura sa microcelulară.
= Legătura apei cu mintea – dezvoltată şi argumentată în emisiunea „Apa, oglinda minţii[clic pentru a vedea emisiunea] din ciclul „Conspiraţia tăcerii” de la postul TV N24 al dr Emil Străinu.

METODE SIMPLE ŞI EFICIENTE PENTRU DETOXIFIEREA ORGANISMULUI.

In functie de fiecare organism, noi stocam reziduurile acide in mod diferit.
Simptomele bolilor se manifesta in functie de locul unde sunt stocate reziduurile. Cand vom intelege ca bolile degenerative ale adultilor sunt cauzate de acumularile de deseuri acide, nu va mai fi nici un mister ca utilizarea apei alcaline ionizate ne imbunatateste sanatatea. Pentru a duce o viata lunga si sanatoasa, mai intai trebuie sa eliminam deseurile acide din corpul nostru. Cel mai bun si usor mod de a scapa de acestedeseuri acide este sa le lichefiem si sa le neutralizam cu apa alcalina ionizata. Prin eliminarea particulelor reziduriloracide din sange, eliminam riscul imbolnavirilor care pot duce la moarte subita. Apa alcalina ionizata nu are valoare nutritionala sau de medicament, dar are uimitoarea capacitate de a neutraliza si lichefia deseurile acide,pentru a putea fi eliminate din organism, pastrand alcalinitatea acestuia -deci sanatatea si starea de bine.

Pentru cei in varsta si pentru bolile grave ca si pentru bolile moderne, tratamentul cu apa a fost considerat de succes de catre o societate medicala japoneza, ca tratament sigur 100% pentru urmatoarele boli: Dureri de cap, dureri ale corpului,sistemul circulator, artrita, batai puterniceale inimii,epilepsie,grasimi in exces, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli de ficat si urina, voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, toate bolile de ochi, cancer la organelle genitale si dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gatului.

Tratamentul este deosebit de simplu: Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4x 160 ml apa aproximativ o jumatate de litru in total
Spalati-va pe dinti dar nu mancati si nu beti nimic 45 minute.

Metoda de mai sus va vindeca boli si toata lumea se poate bucura de o viata sanatoasa.

Urmatoarea lista da numarul de zile de tratament necesar pentru vindecarea/ controlul/ reducerea principalelor boli:
1.Presiune ridicata a sangelui- 30 zile
2. Gastrita - 10 zile
3. Diabet 30 zile
4 Constipatie- 10 zile
5. Cancer- 180 zile
6. Tuberculoza- 90 zile
7. Pacientii cu artrita ar trebui sa urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile in prima saptamana si incepand din a doua saptamana zilnic.

În paranteză fie spus, în urma „tratamentului” extrem de simplu arătat mai sus am constatat pe propriul organism ameliorarea notabilă a disfuncţionalităţilor ce le am pe tractul digestiv ( reflux gastro-duodenal, diverticul,, colon iritabil, colită, gastrită).

Această metodă de tratament nu are efecte adverse. Este si mai bine daca continuati acest tratament ca o activitate de rutina in viata voastra.
Intelegem acum de ce chinezii si japonezii beau ceai fierbinte si la masa apa ce nu este rece. Poate este timpul sa adoptam obiceiul lor de a bea apa in timp ce mancam!!! Nimic de pierdut, totul de castigat. Este placut sa bei un pahar cu o bautura rece dupa o masă, însă apa rece va solidifica mancarurile uleioase pe care tocmai le-ati consumat. Va va incetini digestia. Odata ce acest noroi reactioneaza cu acidul, va fi absorbit mai repede decat hrana solida. Va depune un strat pe intestine. Foarte curand,acesta se va transforma in grasime si va duce la cancer.
Cel mai indicat este sa beti supa fierbinte sau apa calda dupa masa.

Surse:

Hubert Reeves – Răbdare în azur – evoluţia cosmică

Prof dr Dumitru Constantin Dulcan -Inteligenţa materiei, ed.Eikon, Cluj Napoca, 2009

Prof Masaru Emoto - Mesaje ascunse în apă

Paradigma Medicala a Dr. Ryke Geerd Hamer

Dr. Eric Pearl, Reconectarea, ed For You, 2006

Jan van Helsing - „ Copiii mileniului trei” ed. Antet Bucureşti, 2003

GERMAN NEW MEDICINE® [Noua Medicină Germană] Terapia GNM (GNM)

S.N. Lazarev – Sistemul autoreglării câmpurilor, ed Dharma, Bucureşti, ediţia 2-a, 2004

www.mtsconsulting.ro
www.traiesteliber.ro
www.moodforblues.ro
www.biomedica.ro

Emisiunile de le postul TV N24 privind „Medicina energetică” şi „Apa, oglinda minţii” din ciclul conspiraţia tăcerii realizată de dr Emil Străinu împreună cu fizicianul Alex Muşat

2 comentarii:

Anonim spunea...

Fara nici un fel de mijloace(aparate..etc)vindecarea se poate produce prin rugaciune ,in biserica,acolo unde acest camp electromagnetic se reface.Acesta este ajutorul pe care fiecare din noi il poate primi gratis si simplu.Nu trebuie decat sa te rogi si sa mergi la biserica.

Anonim spunea...

as fi interesata de o cura cu apa alcalina pentru sindromul colonului iritabil Cum as putea sa o procur? va rog trimiteti detalii pe adresa de e-meil rosca.marieta@yahoo.com