marți, 14 august 2018

IOHANNIS REDIVIVUS


Iohannis Klaus Werner este Haplea!
Dexonline : HÁPLEA adj., s. v. bleg, nătăfleţ, nătărău, nătâng, neghiob, nerod, netot, prost, prostănac, stupid, tont, tontălău. Om mare și înalt. 
De 3,5 ani  K W Iohannis se manifestă cu asiduitate şi vrea să demonstreze că-i un Haplea notoriu!  
Tr. Băsescu a dus ţara – neamul în prăpastie şi a reuşit, cu machiavelismul caracteristic şi arhicunoscut, să scape  de toate dosarele în care  a fost implicat în ultimii ani:  57 de dosare penale. ’’Domnia’’ lui Băsescu a dus România în coada Uniunii Europene.
Dragnea şi PSD, Orban şi PNL se întrec în contra –performanţe şi luptă nebuneşte să capete  ’’nimbul’’  de netoţi, hoţi, puşlamale şi să afunde în continuare România.

Dar culmea însă o reprezintă K W Iohannis (Haplea) care, cu 5 luni înainte ca România să preia preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, dezbină în continuare ţara, îndeamnă continuu la vrajbă între români, denigreaza Romania şi rezultatele de până acum.
Aşa creiază Iohannis (Haplea) premize certe ca României să-i fie refuzată onoarea ce i-ar reveni în perioada  1 ian -30 iunie 2019 să fie preşedinte al Consiliului UE!
 Bravo Haplea! Fructuoasă activitate ai!!
Vedeţi mai jos noile sale isprăvi!!


Miting 10 august 2018. Iohannis: Condamn ferm intervenția Jandarmeriei  https://www.dcnews.ro/miting-10-august-iohannis-condamn-ferm-interven-ia-jandarmeriei_607349.html

”Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei.
Femeie jandarm bătută. Daniel Zamfir: Cu asta seamănă scena!
Scutaru Cristina / 11 aug 2018 

Senatorul Daniel Zamfir (ALDE) a reacționat după ce imaginea cu femeia-jandarm bătută cu sălbăticie a circulat pe Facebook.
Scutaru Cristina / 11 aug 2018 

”Imaginea asta nu va fi uitata multa vreme. Seamănă izbitor cu scena din martie 1990, când la Târgu Mureș a fost linșat Mihăilă Cofariu. Acum, niste forme de viață, imbecili și scelerați, bolnavi de ură, linșează o femeie- jandarm. Șeful său suprem, președintele CSAT, condamna ferm intervenția brutală a Jandarmeriei?!? Imaginea asta s-ar putea să-l urmărească multa vreme. Ghinion. Ei ar fi vrut ca victima sa fie din partea protestatarilor”, a scris Daniel Zamfir pe Facebook. https://www.dcnews.ro/femeie-jandarm-batuta-daniel-zamfir-cu-asta-seamana-scena_607364.html

BREAKING NEWS  Jandarmeria, fără şef.
 dcnews.ro Mihai Ciobanu / 14 aug 2018 
Din cauza faptului că mandatul actualului şef al Jandarmeriei a expirat, iar preşedintele Iohannis nu a aprobat documentul prin care mandatul lui Sebastian Cucoş ar putea fi prelungit, instituţia a rămas fără conducere. Despre acest fapt a comentat, într-o intervenţie la Antena 3, analistul politic Bogdan Chirieac.
"Cu siguranţă, decizia domnului preşedinte întăreşte din nou stabilitatea României, vă daţi seama. Ce pot spune în acest sens. Într-un moment în care se anunţă, în continuare, demonstraţii de stradă, nu întotdeauna paşnice, preşedintele ţării hotărăşte să lase Jandarmeria fără comandant. Jandarmeria este o structură militară. Este, din nou, o decizie înţeleaptă a preşedintelui Iohannis, comandantul suprem al forţelor armate. [...]  https://www.dcnews.ro/jandarmeria-fara-sef-bogdan-chirieac-e-o-poveste-ca_607792.htm

Un roman din din US Army despre PROTESTE și votat cu Iohannis, însă sunt profund dezamagit de INCOMPETENȚA si LIPSA de „LEADERSHIP” a acestuiaINTERVENȚIA JANDARMILOR. „Nu regret că am   Autor: Andrei Arvinte | sâmbătă, 11 august 2018  
Ca si membru al US Army si facand parte si dintr-o unitate de Politie Militara (care pe deoparte se ocupa si cu operatiuni de „Crowd/Riot Control) din cele vazute in imaginile de la TV (si m-am uitat chiar la canalele „anti-sistem”), jandarmii au actionat mai mult decat decent.Trebuie sa fi un total ignorant sau sa nu ai habar deloc de procedurile de operare a unei unitati de Riot Control, sau cel putin a metodelor de operare a fortelor de ordine sa sustii ca Jandarmii sunt instigatorii.


Singur împotriva nimănui
PATRICK ANDRÉ DE HILLERIN MARȚI, 10 IULIE 2018
Luni, 9 iulie 2018, trimițându-și purtătoarea de cuvânt să comunice necomunicabilul inevitabil, Klaus Iohannis s-a recunoscut, asemeni lui Emil Constantinescu, învins de sistem.
Sistemul l-a împins din spate în ultimii ani, convingându-l că, dacă e băiat cuminte, n-are de ce să se teamă. Sistemul l-a lăsat din brațe acum, după ce l-a băgat într-o fundătură din care chiar și bicicliștii amatori s-ar fi prins că nu pot să iasă.

Nu este prima dată când Klaus Iohannis nu înțelege prevederile legilor din România. În februarie 2014, Crin Antonescu l-a propus drept vicepremier și ministru de Interne. Presa l-a întrebat pe candidatul sibian dacă va renunța la funcția de primar, iar acesta a zis că nu, în nici un caz, pentru că au fost și premieri care și-au păstrat funcția de primar, deci nu e nici o problemă. Era. De pe vremea lui Ciorbea se mai schimbase legislația, iar funcția de primar nu putea fi cumulată cu nici o altă funcție publică.

În noiembrie 2015, Curtea de Apel Brașov a dat o decizie irevocabilă prin care președintele își pierdea calitatea de proprietar al casei-amiral din flota caselor sale sibiene. Președintele a declarat atunci că este o decizie care-l nemulțumește și că va căuta împreună cu avocații o cale de atac la decizia irevocabilă. A încercat un recurs în anulare, dar în februarie 2017 a fost respins și acesta.

Luni, după ce și-a trimis, bărbătește, purtătoarea de cuvânt să încaseze în locul lui antipatia admiratorilor doamnei Kövesi, Klaus Iohannis și-a ratat al doilea mandat prezidențial.

Pe care, oricum, nu-l merită, pentru că timp de aproape patru ani nu a făcut absolut nimic pentru a se ridica la înălțimea speranțelor investite în el.
Să te îmbraci în geacă roșie și să ieși în stradă împotriva Guvernului nu e un proiect de țară. Să te folosești de tribuna prezidențială pentru a emite semnale de ură, vorbind despre penali, nu este un proiect de țară. Să te faci remarcat doar prin absențele inoportune și concediile nepotrivite este un proiect personal, poate, dar nu un proiect de țară, în nici un caz.
Sistemul s-a folosit de Klaus Iohannis pentru a-și rezolva problemele, iar atunci când și le-a rezolvat măcar parțial, i-a pus decizia CCR în brațe și l-a trimis la plimbare...

Luni, după ce și-a trimis, bărbătește, purtătoarea de cuvânt să încaseze în locul lui antipatia admiratorilor doamnei Kövesi, Klaus Iohannis și-a ratat al doilea mandat prezidențial.
Pe care, oricum, nu-l merită, pentru că timp de aproape patru ani nu a făcut absolut nimic pentru a se ridica la înălțimea speranțelor investite în el.
Să te îmbraci în geacă roșie și să ieși în stradă împotriva Guvernului nu e un proiect de țară. Să te folosești de tribuna prezidențială pentru a emite semnale de ură, vorbind despre penali, nu este un proiect de țară. Să te faci remarcat doar prin absențele inoportune și concediile nepotrivite este un proiect personal, poate, dar nu un proiect de țară, în nici un caz.

Sistemul s-a folosit de Klaus Iohannis pentru a-și rezolva problemele, iar atunci când și le-a rezolvat măcar parțial, i-a pus decizia CCR în brațe și l-a trimis la plimbare....

Votat în 2014 de 6.288.769 de oameni, Klaus Iohannis a rămas acum să lupte singur. Împotriva nimănui. https://www.catavencii.ro/editorial/singur-impotriva-nimanui/

Sorin302

2 comentarii:

Anonim spunea...

Am fost la miting si mi-am incasat portia de gaze, lacrimogenene si piper.
Sunt femeie si am 65 de ani. Deci portretul perfect al teroristului, al huliganului care a atacat sediul guvernului sj a vrut sa dea lovitura de stat.
Ma cunoasteti si stiti si ca in 22-23 decembrie 1989 am fost inPiata revolutiei.
Va rog nu-mi spuneti mie ce opinii are traseistul oportunist Zamfir sau asa zisul ziarist Chirieac.
A fost o provocare odioasa dar nu are sens sa intru in detalii. Oricum fiecare imbratiseaza punctele de vedere ale celor ce rezoneaza cu ceea ce gandesc ei.
MM

Anonim spunea...

Ca o completare la comentariul anterior. Au fost aproape 100.000 de participanti. Nu cateva mii cum afirma A3 sau Rtv.
Si nu participantii pasnici au atacat jandarmii ci invers.
Jandarmerita ranita a fost aparata de ei si scoasa dinmana ultrasilor si nu de catre colegii ei.
Iar ordinul de gazare, bataie si fugarire pe strazi nu a fost dat de Johannis.
Nu va mai lasati manipulati.
MM