luni, 30 iulie 2018

ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT !?


Stupefiaţi, speriaţi şi sătui de atâta imbecilism, suntem informaţi de Klaus Iohannis, PREŞEDINTELE ROMÂNIEI că este foarte mulţumit de activitatea DNA şi a procurorului şef DNA Laura Codruţa Koveşi chiar după ce a aflat că:
-       Procurorii DNA au înregistrat de la începutul acestui an peste 200 de achitări în dosarele pe care le-au instrumentat. În cazul acestora se impune cercetarea pentru neprofesionalism și apoi excluderea din magistratură.  (deci dosare prost întocmite sau fără a exista fapta) Practic, cele 207 achitari obținute în instanță de DNA sunt "realizate" în cele 6 luni ale anului 2018. http://evz.ro/dna-achitari-dosare.html Autor: Ionut Gogean  02 iulie 2018
-       Laura Codruţa Koveşi a încălcat Constituţia iar CCR a decis:
1. Constată existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Ministrul justiţiei şi Preşedintele României, generat de refuzul Preşedintelui României de a da curs propunerii de revocare din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, doamna Laura Codruţa Kövesi.
2. Preşedintele României urmează să emită decretul de revocare din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, doamna Laura Codruţa Kövesi. Definitivă şi general obligatorie. "
-       Procurorul-șef DNA Ploiești, Lucian Onea și procurorul Mircea Negulescu [din unitatea de elită DNA aşa cum a stabilit L C Koveşi] sunt cercetați penal într-un dosar pentru participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare.  Şi li s-au stabilit control judiciar şi alte interdicţii pentru falsificare de probe în dosarul respins de ÎCCJ.
- Marius Iacob, procuror-şef adjunct al DNA, susţine, în proiectul de management depus la Ministerul Justiţiei, că la Direcţia Naţională Anticorupţie sunt înregistrate aproximativ 300 de dosare în care sunt cercetaţi magistraţi, dosare ce trebuie înainte noii secţii care va fi înfiinţată în cadrul Parchetului General.https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22589897-procurorul-marius-iacob-dna-exist-300-dosare-care-sunt-cerceta-magistra.htm   27 iulie  2018  Procurorul Marius Iacob: La DNA există 300 de dosare în care sunt cercetaţi magistraţi de R.M.     HotNews.ro

şi că ministrul Tudorel Toader a declarat că
'Am aflat şi eu că sunt 300 de dosare care trebuie transferate. Într-o cauză pot fi mai mulţi făptuitori, autori, suspecţi, ce or fi dânşii. La momentul în care va avea loc transferul, sigur vom vedea la ce se referă respectivele cauze. Evident că mi se par şi mie foarte multe, evident că nu am ştiut niciunul dintre noi aşa ceva şi tot evident, cred, este faptul că aşa se poate justifica împotrivirea ca respectiva secţie să se înfiinţeze la Ministerul Public', a spus Toader.  https://www.dcnews.ro/toader-despre-cele-300-de-dosare-cu-magistrati-am-aflat-ca_604896.html  Rodica Mitu / 30 iul 2018 DCNews.ro
Pentru ca DNA să poată şantaja judecătorii în continuare – aş adăuga eu.

-       Protocolul de colaborare încheiat între SRI și Parchetul General a fost făcut public / Protocolul prevede constituirea de echipe operative comune HotNews.ro Vineri, 30 martie 2018


-       SRI a făcut public protocolul cu Parchetul General și Curtea Supremă   HotNews.ro  Luni, 18 iunie 2018,

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22371512-protocolul-colaborare-incheiat-intre-sri-parchetul-general-fost-facut-public.htm

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22515551-sri-cut-public-protocolul-parchetul-general.htm


Subliniez că, prin lipsa completă de atitudine în doveditele protocoale între SRI şi ICCJ, DNA, Parchetul General care sunt ’’reglementări’’  neconstituţionale, ca şi în multe alte nereguli existente la DNA, Preş- Klaus Iohannis este, de fapt, parte activă a acestor grave abateri de la lege, de la Constituţie.

- Magistraţii ICCJ motivează că au dispus achitarea fostului deputat Sebastian Ghiţă, acuzat de dare de mită, instigare la abuz în serviciu şi spălare de bani şi a fostului primar al Ploieştiului Iulian Bădescu, pentru că probele şi declaraţiile nu sunt suficiente pentru o soluţie de condamnare.
- Curtea Supremă de la Belgrad a refuzat ieri să-l extrădeze pe omul de afaceri și fostul deputat, Sebastian Ghiță, precizând într-un comunicat că acesta este eligibil pentru a-i acorda azil în Serbia, din cauza persecuției la care o fost supus în România în urma exprimării opiniilor sale politice.
Vineri, 27 Iulie 2018 http://www.ziare.com/sebastian-ghita/dna/serbia-a-respins-extradarea-lui-sebastian-ghita-1523173
Preş. României – însăşi Klaus Werner Iohannis a semnat decretul de revocare al L C Koveşi ca urmare a deciziei CCR şi ulterior, contrazicându-se, afirmă ataşamentul faţă de aceasta şi de DNA.
Cu caracter labil, incapabilul preşedinte  nu-i în stare să-şi susţină propriul punct de vedere sau, mai corect, să nu  fi exprimat puncte de vedere NECONSTITUŢIONALE!!
Menţinerea cu obstinaţie a unei asemenea poziţii / păreri de susţinere necondiţionată a L C Koveşi şi a ctivităţii DNA din ultimii ani  în ciuda atâtor cercetări, inculpări, destituiri a unor ’’mari personalităţi’’ ale DNA este dovadă de cretinism sau / şi iresponsabilitate, fapta putând fi  calificată că ignorează / trădează interesele naţionale şi suveranitatea României.
La toate  dovezile neîndeplinirii obligaţilor elementare ale preşedintelui ţării, K Iohannis are o singură comunicre de făcut: candidează pentru un nou mandat!!??!!
Inspiră  prin această aroganţă, ruşine, desgust, scârbă şi revoltă!!
Sorin302

Niciun comentariu: