joi, 3 mai 2018

Ultima carte a lui Stephen Hawking conține o viziune uluitoare despre univers.




Stephen Hawking și-a finalizat ultima carte despre univers cu câteva zile înainte să moară, potrivit Huffington Post. Acum lucrarea a fost publicată și conține lucruri uluitoare.
Stephen Hawking Marele fizician care a murit pe data de 14 martie scrie negru pe alb că universul în care trăim este asemănător unei holograme uriașe și complexe. 
Stephen Hawking Lucrarea a fost publicată în revista "Journal Of High Energy Physics", iar teza controversată este aceea că trăim într-o iluzie 3D care ne dă aparența de "lume solidă". Inclusiv dimensiunea "timp" este proiectată din informația memorată pe o suprafață plată, de tip 2D.
Moștenirea lui Stephen Hawking așteaptă să fie clarificată, în special cu privire la teoria "multiversului", potrivit sursei citate.
Fizicianul Stephen Hawking a lăsat în urmă un ultim studiu, completat pe patul de moarte, care poate contribui esenţial la înţelegerea teoriei cu privire la universurile paralele.
Lucrarea lui Stephen Hawking prezintă preceptele teoretice care pot sta la baza modului în care o sondă poate explora cosmosul în căutarea unor indicii ale existenţei multiversului - o multitudine teoretică de universuri care există alături de al nostru.
Titlul lucrării lui Stephen Hawking, "A Smooth Exist from Eternal Inflation", se referă la un element dintr-o teorie de ale lui Hawking în care acesta a propus că universul este în continuă expansiune ca urmare a Big Bang-ului. Teoria lui Stephen Hawking sugerează că Big Bang-ul care a produs universul nostru era doar unul dintr-un număr infinit de Big Bang-uri, fiecare producând propriul univers.
https://www.realitatea.net/stephen-hawking-holograma-univers-multivers_2146392.html


REALITATEA.NET- 03.05.2018

Niciun comentariu: