miercuri, 28 aprilie 2010

Stephen Hawking şi extratereştrii




Recent, din nou, St Hawking a abordat problema existenţei formelor de viaţă în univers.

St. Hawking susţine că extratereştrii pot fi oriunde în univers, în cele peste 100 de miliarde de galaxii, care conţin fiecare sute de milioane de stele şi sub orice formă, de la bacterie la vertebrate.

Atât mass-media scrisă cât şi canalul TV Discovery Channel au scris şi au difuzat filme cu declaraţii ale celebrului astrofizician.



Astfel:

Existenţa extratereştrilor este aproape sigură, dar oamenii ar trebui să se protejeze evitând contactul cu ei” – citat de BBC News din zicerile lui St. Hawking.


Străinii pot exista, dar omenirea trebuie să evite contactul cu ei pentru că ar putea fi consecinţele devastatoare, a avertizat duminică 25 aprilie 2010 omul de ştiinţă britanic Stephen Hawking.


În conformitate cu cele scrise în mass-media britanice, "Dacă vom fi vizitaţi de străini, rezultatul ar fi mult mai rău ca atunci când Columb a debarcat în America, ceea ce nu a fost bine pentru Amerindienii", a declarat astrofizicianul într-o serial nou de televiziune.




În acest serial, programele prezentate descriu un univers imaginat cu forme extraterestre de viata în nave spaţiale uriaşe pentru vânătoare de resurse, după epuizarea resurselor planetei lor de origine.





"Astfel de străini din civilizaţii avansate pot deveni, probabil, nomazi, care caută să cucerească şi să colonizeze planete, indiferent unde aceştia pot ajunge", a avertizat Hawking.

Un scenariu apocaliptic este sugerat în serialul "În Univers cu Stephen Hawking " pe Discovery Channel, care a început să fie difuzată în Statele Unite duminică (25 apr 2010)

Asupra probabilităţii existenţei de viaţă extraterestră, el spune: "Pentru creierul meu matematic, numerele singure reflectă / gândesc despre străini perfect raţionali. "Adevărata provocare este de a elabora [gândi] ceea ce străinii s-ar putea ca într-adevăr [de fapt] să facă."

Omenirea a făcut deja o serie de încercări de a lua legatura cu civilizaţiile extraterestre.

În 2008, agentia spatiala americana NASA a expediat în spaţiu piesa The Beatles "Across the Universe" pentru a trimite un mesaj de pace la oricăror străini care se întâmplă să fie în regiunea Polaris - cunoscut şi ca Nord Star - in 2439.

Istoria eforturilor omenirii de a contacta străinii se întinde înapoi cu câţiva ani.

Prin sondele SUA Pioneer 10 şi 11 au fost lansate în 1972 şi 1973 plachete care poartă efigia unui bărbat gol şi a unei femeie şi simboluri care doresc să transmită poziţiile Pamantului si Soarelui.

Voyager 1 şi 2, lansate în 1977, fiecare au un disc de aur placat cu cupru de fonograme cu înregistrări de sunete şi imagini de pe Pamant.

Sursa: Yahoo News


Link:

http://news.yahoo.com/s/afp/20100425/sc_afp/scienceastronomyextraterrestrialhawking

3 comentarii:

Inuaki Blog spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Inuaki Blog spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Inuaki Blog spunea...

Da, interesant ce spune Hawking dar ar trebui sa vedem si raspunsul unui om la fel de inteligent la ce a spus Hawking, pe nume Steven M. Greer aveti linkul Aici Si eu cred ca exagereaza Hawking... cred ca mai degraba a fost impins de anumite cercuri ale puterii sa declare asa ceva, si anume ca extraterestri sunt un pericol... daca ar fi vrut sa cucereasca Terra, extraterestri ar fi facut-o demult, dar se pare ca nu au in minte acest lucru, se pare ca aceste fiinte care parcurg distante uriase in univers au depasit cu mult nevoia de "resurse" asa cum declara Hawking, in plus aceste fiinte nu sunt numai tehnologic evoluate ci si spiritual. Noua ne este greu sa ne imaginam niste fiinte mai evoluate spiritual si tehlnologic decat noi deoarece noi pana acum am fost ocupati tot timpul sa ne luptam unii impotriva altora, spre bucuria Organizatiei Illuminati, care asfel si-a consolidat puterea in lume.